Tässä postauksessa kerron ja näytän miten olen tehnyt Jane Iredalin meikeillä sinisen version smokey eye-silmämeikistä. Värit mitkä olen käyttänyt ovat Supernova, Caribbean, Magic ja Blue Hour. Käyttäkää mielikuvitustanne ja mixailkaa eri värien ja sävyjen kanssa saadakseen erilaisia lookkeja vaikka käyttämällä samaa tekniikkaa kuin tässä näytetään.

1 Bas

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensin olen aloittanu primerillä, tasatakseeni ihon ja saadakseen silmämeikin pysymään. Jos sinulla on rasvainen iho ja meikkisi alkaa helposti päivän mittaan valumaan, kannattaa kokeilla Jane Iredalin ABSENCE® OIL CONTROL PRIMER, ja hyvinkin pieni määrä riittää.

SMOOTH AFFAIR™ FACIAL PRIMER & BRIGHTENER sopii melkein kaikille jotka haluavat kuulaan ja hehkuvan ihon. Tämä primeri myös tasoittaa ja piilottaa laajentuneita huokosia. Tätä tuotetta voi myös käyttää päivä- ja yövoiteena jos  haluaa kevyen ja hyväntuoksuisen voiteen.

Silmämeikin pohjaksi voi myös käyttää puuteria, kuten BEYOND MATTE® Translucent puuteria.

2 Supernova

 

 

 

 

 

 

 

Pohjan jälkeen olen laittanut silmän yläluomen kaarevin liikkein väria Supernova.

3 Caribbean

 

 

 

 

 

 

 

Sitten olen laittanut värin Caribbean silmän liikkuvan luomen sisänurkalle.

4 Magic

 

 

 

 

 

 

 

Sitten olen käyttänyt ”banaani-tekniikkaa” laitettaessani väriä Magiciä. Banaani-tekniikka on perustekniikka millä sopii laittaa melkein kaikelaiset silmämeikit, tavallisin ehkä käytetty kun haluaa smokey eyes-effektin.

Ensin laitat haluamaasi väriä kaarevin liikkein pensselillä liikkuvan luomen yläpuolelle koko matkan luomen ulkonurkkaan, sitten laitat väriä liikkuvan luomen alareunaan ihan ripsien tyveen.

Luonollisimmat lopputulokset saat jos käytät luonollisia väriä kuten eri sävyjä ruskeeta ja vaaleita värejä.

5 Blue Hour

 

 

 

 

 

 

 

Sitten olen viimeistellyt luomivärin tummemmalla sinisellä sävyllä, Blue Hour, saadakseni dramaattisemman  tuloksen. Olen tässäkin käyttänyt ”banaani”-tekniikkaa.

6 Liquid Eye Liner Black

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun luomiväri on valmis olen laittanut mustan nestemäisen silmänrajauksen ja valkoista korostuskynää silmän sisänurkkaan ja alaluomen sisänurkkaan.

7 Färdig

 

 

 

 

 

 

 

Hienon rajauksen voi myös saada alaluomelle käyttämällä pelkästään tummempaa sävyä käytetyistä luomiväristä, ja se laitetaan oiken alaripsien tyveen.

Muista häivyttää kaikki värit huolellisesti välttääksesi liian kovia reunoja mitkä saa silmämeikin näyttämään epäammattimaiselta.

Jos sinulla on siniset silmät ja haluat korostaa sitä väriä, kannattaa käyttää joko samaa väriä, eli sinistä, tai sitten kontrasti väriä, eli ruskeita sävyjä.