Naisen elämässä tulee tilanteita jolloin haluaa todella löytää sen kuka oikeasti on, ja myös tuoda se esille omassa ulkoisessa elämässä. Itselleni kävi näin kun erosin reilu vuosi sitten. Ei enää tarvitse miettiä mistä toinen pitää, vaan voi puhtaasti tehdä valintoja sen pohjalta mistä itse tykkää ja mikä itselle sopii. Oletko miettinyt minkälainen on oma henkilökohtainen tyylisi ja miten parhaiten näyttää myös ulkoisesti yhtä upealta kuin sisältä tuntuu?

Nimi Shania esiintyy muutamassa Pohjois Amerikkalaisessa intiaaniheimossa. Toisissa se tarkoittaa ’kaunis’, toisissa ’Hän joka on matkalla’. Siksi ensimmäinen varsinainen kauneusohjelmamme nimi on ”Kauneuden Polku”. Uudet tilamme mahdollistavat myös perusteellisemman kauneusohjelman jossa käymme läpi persoonallisuutesi, värisi, kasvon- ja vartalonpiirteesi ja ehkä myös saamme poistettua syitä sille, miksi ehkä et tunnekaan olevasi kovin kaunis. Kauneuden Polku on sinun upeutesi uusi alku.

KauneuOLYMPUS DIGITAL CAMERAden polku on enemmän kuin ulkokuoren somistamista. Matkaamme syvälle sisimpäämme, etsimään omaa aitoa minää, ydintä josta kaikki muu kumpuaa. Joskus voi olla tarpeen matkata ajassa taaksepäin tutkimaan mistä se oman minän harmilliset harhakuvat ovat saaneet alkunsa, ja kitkeä pahat kuvat juurineen pois mielestämme.

Kun tiedämme kuka olemme, on niin paljon helpompaa tuoda se näkyville ulkoisessa olemuksessamme. Käymme läpi meikinteon, värit ( värianalyysi ) ja sinun persoonaasi ja vartalotyypillesi sopivan tyyli. Näet ruudulla oman hahmosi erilaisissa vaatteissa ja hiusmalleissa, liikkuen ja tanssien.

Vietämme päivän yhdessä, sinä minun VIP asiakkaanani. Mukaan saat kirjasen joka on pullollaan arvokkaita vinkkejä, sekä itse tekemäsi aarrekartan.

Kysele lisää, jos tuntuu että olet valmis olemaan aidosti kaunis ja upea, ilman että sinun tarvitsee muuttua joksikin toiseksi.