Käytä voidetta x niin ihosi on nuorekkaampi. Seerumi Y, poistaa 25% rypyistäsi. Tee näin niin näytät nuoremmalta. Media on pulloillaan mainoksia joissa luvataan toinen toistaan parempia tuloksia ihon ja ulkonäön nuorentamisessa.

Olen miettinyt muutamien viimeisten vuosien aikana miksi ihmeessä pitää olla  nuoremman näköinen! Miksi emme voi näyttää ikäiseltämme ja ketä varten nuorentaisimme itseämme? Keihin vertaamme itseämme, naapurin Ritvaan vai ihan viimeisen päälle laitettuun julkkikseen telkkarissa? Ehkä siihen kuvakäsiteltyyn malliin jolla ei rypyn ryppyä eikä muuten ainuttakaan huokosta siinä lehden voidemainoksessa.

Itse en hoitolassani MP900444430myy nuoruutta tai ryppyjen vähenemistä. Painotan ihon ja elimistön terveyttä ja elinvoimaisuutta. Kun ihminen voi hyvin ja on tasapainossa, hän myös automaattisesti näyttää hehkeämmältä ja upealta – riippumatta ikävuosistaan.

On niin tärkeää että tutustut itseesi ja mietit mikä sinulle on oikeasti merkityksellistä, ja sen jälkeen lähdet pikkuhiljaa rakentamaan elämääsi sen mukaan, iloiten jokaisesta päivästä. Kun olet tällä polulla et enää vertaa itseäsi muihin, ainakaan et keinotekoisesti muokattuihin median levittämiin kuviin, vaan huolehdit itsestäsi hyvin, itsesi vuoksi.