Ollaan starttaamassa jotain ihanan uutta Shaniassa, jotain sellaista jota ”valmentajaminäni” on kaivannut jo pitkään. Olen suuri ”ennen – jälkeen” tarinoiden ystävä. Oli sitten elokuva tyyppiä Ruma Ankanpoikanen, tai värianalyysi asiakkaalle, tai jopa karvaiset sääret joista sokeroinnilla saa silkinsileiksi.

Suurinta iloa tuottaa kuitenkin se, kun saan auttaa ihmistä puhkeamaan kukkaan, löytämään oman kauneutensa ja todistaa sen, kun hän alkaa huolehtia itsestään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Se uusi jota ollaan starttaamassa, on puolen vuoden elämäntapamuutosvalmennus jossa pudotat painoasi oman tavoitteesi mukaan, siten että muutoksesta ihan oikeasti tulee pysyvä. Valmennuksen vetää kanssani Tiina Järvinen, pitkän linjan valmentaja, fysioterapeutti ja onnistuja omassa painonpudotuksessaan.

Ryhmän nimi on Painonravistajat, ja infotilaisuus on aivan pian!

Laita kalenteriisi jo merkintä 11.2.2016 kello 18:00 – Shania !

Toivomme ryhmään sitoutuneita ihmisiä. Ihmisiä jotka oikeasti haluavat elää terveemmin, jaksaa paremmin, tulla varmemmiksi itsestään, omassa kauniissa kuoressaan. Kyseessä on pilottiryhmä, eli ihka ensimmäinen laatuaan Shaniassa. Olen itse vetänyt hyvin onnistuneesti laihdutusryhmiä viimeisten 18 vuoden ajan, ja nyt tuon tämän myös Shaniaan. Tapaamme aluksi kerran viikossa, ja jakson loppuvaiheessa kerran kuukaudessa. Lisäksi jäsenillä on valmentajat käytössään myös tapaamisten välillä sähköpostitse ja omassa salaisessa Facebook ryhmässä.

Koska kyseessä siis pilotti, on valmennus ilmainen koko puolen vuoden ajan. Emme voi taata, että tämä etu siis jatkuu. Ainoat kustannukset mitkä sinulle koituu valmennuksesta koostuvat käyttämistämme ravintotuotteista. Kulut mitkä loppujen lopuksi jää viivan alle lähenee nollaa, tai voit jopa säästää rahaa, riippuen entisistä ruokailutottumuksistasi.

Me olemme valmiit, oletko sinä? Ilmoittaudu infotilaisuuteen sivulla: shania.fi/painonravistajat.

Tule onnistumaan kanssamme

Annette ja Tiina