Viime joulukuuhun saakka mikroneulaus-, tai dermarollerhoidot ovat olleet minulle aika vieraita. Kävin uteliaisuudesta kurssin BTB13 tuotesarjan puitteissa ja hurahdin kyllä täysin.

Mikroneulaushoidot perustuvat siihen, että iholla liikutetaan rullaa, jossa on tiheissä riveissä ohuen ohuita ja matalia neuloja. Nämä neulat uppoavat ihoon, ja vaikuttavat mm. fibroblast soluihin elvyttävästi. Fibroblast solut ovat ihon eheyttäjäsoluja ja vaikuttavat myös kollageenin muodostukseen. Nämä solut aktivoituvat silloin kun ihoon tulee vaurio, esimerkiksi haava. Mikroneulauksessa aiheutetaan minimaalisia vaurioita jotka stimuloivat ihon luontaista paranemista ja kollageenin muodostusta.

Pelkkä neulaus ei riitä

Neulauksen yhteydessä ihoon imeytetään hoitavia ainesosia, ja itse käytän Shaniassa kotimaisia BTB13 tuotteita joilla on hyödyllisyysmallisuoja (tarkoittaa sitä että ne todellakin toimivat) sekä patentti. BTB13 yhdiste vaikuttaa ihon kantasoluja aktivoivasti ja siten näillä tuotteilla tehty mikroneulaushoito on sekä erittäin vaikuttava anti-ageing hoito, tai paksun ja elottoman ihon kirkastaja.

medical_hoitolinja

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu iholla pienenä nipistelynä, ja iho saattaa kiristää kotona noin vuorokauden verran. Hoito ei satu, ja moni nukahtaa hoidon aikana. Iho punoittaa useimmilla hiukan mikroneulauksen jälkeen, eikä suositella saunomista, auringonottoa tai muutenkaan hikoilua tai ahkerointia hoidon jälkeen. Eli hoitoon sellaisena päivänä kun tiedät saavasi vaan olla illalla.

Sarjahoidolla tehoa

Mikroneulaushoito tehdään aina kuuden kerran sarjahoitona. Ensimmäisen ja toisen hoitokerran väliin jää viikko, kolmas, neljäs ja viides hoito kolmen viikon välein. Kuudes, eli viimeinen hoito tehdään kuukauden kuluttua viidennestä hoidosta. Siten koko hoitojakso kestää 15 viikkoa.

Mitä hoito maksaa?

Ensimmäinen hoito maksaa 135€ ja se sisältää tunnin hoidon ja oman, henkilökohtaisen mikroneulausrullan. Seuraavat hoidot maksavat 85€ / kerta. Asiakas saa jokaisen hoidon jälkeen pienen 8 ml voidetuubin BTB13 Medical III voidetta.

Kysele minulta lisää mikroneulauksesta!